Ще влезе ли в политиката Мартин Елвиса?

Нещо за четене
22:07 - 18 Януари 2024
8514
Ще влезе ли в политиката Мартин Елвиса?

Близки на Мартин Елвиса го навиват да влезе в политиката, разказа той. Част от симпатизиращите на бившия на Емануела го агитират да се кандидатира за депутат на следващите парламентарни избори, а някои дори го увещават участника в последния сезон на „Игри на волята“ да учреди партия.

„Много си умен! Може спокойно да влезеш в политиката и да ни бъдеш водач и лидер! Умееш да говориш пред хора и се изразяваш много добре! Адмирации! С удоволствие ще гласувам за теб на следващите президентски избори“, надъхва го приятеля му Владимир Караджов.

Мартин Николов-Елвиса се представи добре в последния сезон на "Игри на волята"

Мартин Елвиса, който остана трети във финалната битка на риалити предаването, отговаря уклончиво на предложенията, но видимо се ласкае. „Труден избор ще да е“, казва Елвиса. 

Припомняме, че бащата на Мартин Елвиса - Петко Николов, е дългогодишен високопоставен държавен служител. Той бе години наред шеф на Патентното ведомство, а след това бе назначен за важната Комисия за защита на конкуренцията (КЗК). От известно време Петко Николов е на нова държавна длъжност – този път е избран да ръководи Националната компания "Индустриални зони". Майката на Елвиса пък е сред най-известните столични нотариуси.

Бащата на Мартин - Петко Николов, цял живот заема ключови държавни постове