Щерката на Чарли Шийн се съблича за пари

Спинозният актьор не гледа с добро око на изцепката на младата Сами

Свят
13:14 - 15 Юни 2022
3546
Щерката на Чарли Шийн се съблича за пари

18-годишната дъщеря на скандалната звезда Чарли Шийн има намерение да го задмине по подвизи. Сами Шийн се е присъединила към еротичната платформа OnlyFans. За тези, които не са запознати с приложението, това е място, където повечето хора публикуват свои голи или предимно голи снимки срещу преференциална цена.

Между Сами Шийн и майка ѝ Дениз Ричардс отдавна има драма. Във видеоклип в тикток, който тя публикува миналата година, Сами твърди, че е живяла в семейство, в което е упражнявано насилие, докато е живеела с Ричардс. Под този пост Сами написа: "Преди една година: в капан в семейство, в което се злоупотребяваше. Мразех себе си, изкарвах дни без да ям или спя, бях безумно депресирана, мразех училището и т.н.". Въпреки че нещата между Сами и Дениз изглеждат трудни, Денис коментира поста и възкликна, че подкрепя и обича дъщеря си.

Чарли Шийн отговори на присъединяването на дъщеря му към платформата. Според актьора: "Тя вече е на 18 години и живее с майка си. Това не се е случило под моя покрив". Той добавя: "Не одобрявам това, но тъй като не съм в състояние да го предотвратя, я призовах да запази стила си, творчеството си и да не жертва почтеността си. Пак повтарям, тя е на 18 години и вече е пълнолетно лице, така че може да прави каквото си иска. Въпреки това вероятно за един родител е трудно да види как детето му прави нещо толкова скандално на млада възраст“.

Все пак изглежда, че Сами Шийн и Дениз напоследък са в по-добри отношения.

Майката също коментира присъединяването на Сами към платформата за актови снимки: "Сами е на 18 години и това решение не се основава на това в чий дом живее. Единственото, което мога да направя като родител, е да я напътствам и да се доверявам на преценката ѝ, но тя сама прави своите избори".