Щерката на Данчето Христова се острига нула номер (СНИМКИ)

През ключалката
16:15 - 13 Август 2020
17006
Щерката на Данчето Христова се острига нула номер (СНИМКИ)

Дъщерята на естрадната легенда Йорданка Христова - Ивана, която не крие хомосексуалната си ориентация, се острига нула номер. Известната й майка първоначално била шокирана от вида на щерка си, която буквално заприлича на мъж, но след това се успокоила и приела новата екстравагантна визия на Ивана.

През последните няколко години детето на певицата се носеше с къса прическа, но никога не стигаше чак до такива крайности, че да си обръсне косата до голо. Истината е, че Йорданка Христова вианги е подкрепяла Ивана и я защити публично, когато Ивана призна, че харесва жени.

Най-драматичният за естрадната легенда момент беше по време на участието ѝ в  риалити шоуто „ВИП Брадър“ преди няколко години, където естрадната прима бе принудена от сценаристите на предаването да признае публично пред многомилионната тв аудитория на формата, че дъщеря ѝ е с хомосексуална ориентация.

След време се разбра, че всъщност Йорданка няма против избора на детето си, но е застанала на пътя на връзката ѝ с бившата ѝ Камелия, която всъщност злоупотребявала с доверието на Ивана и била с нея с цел изгода.

Макар да гони 77 години, Данчето все още не е изпитала щастието да бъде баба. Според мълвата Ивана възнамерявала да осинови дете. Тя е дъщеря на Йорданка Христова от брака й със сина на комунистическото величие Григор Стоичков - Георги. И дядото, и бащата на момичето починаха преди време.