Щерката на Гала с тежко акне

През ключалката
13:54 - 25 Март 2020
3611
Щерката на Гала с тежко акне

Дъщерята на Гала не е наследила хубавата й кожа. 22-годишното момиче страда от тежко акне, увери се репортер на Lupa.bg. На живо визията на младото момиче няма общо с лустросаните й фотоси в социалната мрежа. Гладката кожа, без разширени пори и пъпки е само на снимки при Мари. Явно наследницата на тв водещата умело използва фотошоп за да изглежда с порцеланово лице, но на живо положението е доста по-различно.

Репортерът ни засече младото момиче в голям супермаркет в столичния квартал „Драгалевци”. Мари Будева бе без капка грим, спортно облечена, но с маркови дрехи. Само чантата на момичето струваше колкото минималната работна заплата в страната. Щерката на Гала бе с малка кокетна чантичка от последната колекция на „Карл Лагерфелд”.

Щерката на Гала се храни само с био продукти

Въпреки че често ходи на козметик, както и всевъзможните процедури на които се подлага, младото момиче не може да се отърве от досадните пъпки, които са предимно на бузите й. По препоръка на опитни дерматолози, Будева гледа кожата й да почива поне 1-2 дни в седмицата и ходи без грим. Видимо акнето й създава дискомфорт, но всички уверяват младата дама, че този период ще отмине.

„Още е на 22 години. Нормално й да й излизат пъпки. Хормоните бушуват. Тя много внимава с какво се храни, залага предимно на био храни, за да не го утежнява. Въпрос на време е да спечели битката с пъпките”, коментират близки до щерката на тв водещата на „На кафе”.

“Опитахме всичко – скъпа козметика и дори химични пилинги, а няма никакъв резултат, дори стана по-зле”, ожалила се Гала пред приятелки. Самата тв водеща може да се похвали с хубава кожа и коса, но Мари е наследила чертите предимно на баща си Косьо Будев. Младото момиче, което се изявява като инфуенсърка и мечтае за тв кариера, силно обработва снимките си с фотошоп, защото иначе ще загуби последователите си и няма да има желаещи фирми, които да й плащат за реклама.