Щерката на Гала стана бизнесдама

Мари Константин вече е собственичка на огромен комплекс от студиа в центъра на София

Нещо за четене
13:21 - 29 Септември 2023
37323
Щерката на Гала стана бизнесдама

Наследницата на Гала - Мари, видя, че не е лесно да си инфлуенсър и се насочи към друго занимание. Младото момиче реши да става бизнесдама, видя Lupa.bg. Мари Константин вече е собственичка на огромен комплекс от студиа в центъра на София, който струва няколко милиона. Звездната наследница се похвали сама с новото си начинание, което не е ясно от кого е спонсорирано. 

"Това е може би най- емоционалният пост, който някога съм писала… и не, не съм бременна, както чета все по-често в последно време, защото изчезнах от социалните мрежи. Да, факт е, наистина изчезнах, защото се занимавах с нещо, което погълна изцяло мислите, времето и най- вече сърцето ми! В действителност е сякаш отглеждам дете. Всеки детайл минава през ума, сърцето и ръцете ми. От раждането на самата идея, през първите стъпки по пътя на реализирането ѝ. Това е моята мечта, която превръщам в бизнес, и точно като на дете му се радвам, треперя и “възпитавам” в момента. Радвам се, че днес грижите ми за него са споделени с един великолепен, креативен млад екип.
S.P.A.C.E. е модерно пространство със студиа, предлагащо затворен кръг от услуги- тук можете да реализирате и най-смелия си аудио и визуален проект, да откриете всичко от техника до екип от професионалисти и локация.
@the.space.sofia е и територията, където фантазиите оживяват, а невъзможните проекти и бизнес начинания се приемат с отворени обятия и развълнувани сърца.
Работихме много за да мога да напиша този пост, а от тук нататък продължаваме с още повече хъс и желание! Очаквам ви, вече знаете къде!" - пише Мари в инстаграм.