Щерката на Илиана Раева прекръсти дъщеря си

Славея Сиракова смени името на малката Емили на Амили напук на мъжа си, който я заряза

Нещо за четене
12:08 - 26 Юли 2022
10030
Щерката на Илиана Раева прекръсти дъщеря си

Голямата дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков – Славея Сиракова, е променила името на единствената си дъщеря. Брюнетката е прекръстила детето от Емили на Амили.

Промяната на името се е случила преди по-малко от година. Малкото момиченце беше кръстено на дядо си по бащина линия, който се казва Емил. Славея и таткото на бебето Иван се разделиха около година след появата на дъщеря им. По-голямата Сиракова беше зарязана от Иван, който е и баща на единствената й наследница, пише „Уикенд”.

Разбира се, раздялата се пази в тайна. Брюнетката не искала отрочето й да носи името на дядо си по бащина линия и заради това взела кардиналното решение да преименува клетото дете.

„Днес станах баба за втори път! Добре дошла, божествена Емили! Нека Бог бди над житейския ти път! Бъди здрава, силна, добра, мъдра, красива, щастлива, смела и благословена!” – написа на 11 март 2020 г. баба Илиана Раева. Детето се подвизаваше с името Емили малко повече от година, но след като Иван зарязал Славея, тя си отмъстила, като подала молба за промяна на име пред районния съд. Интересно е как съдът е позволил да се промени първото име на детето заради влошените отношения между родителите.

„Най-вероятно парите и връзките са изиграли роля в този казус. Сигурно са платили на Иван, за да се съгласи детето му да си промени името, иначе не може без одобрението на бащата” – коментират запознати.

Наша проверка показа, че по-голямата наследница на Сиракови е променила със задна дата всичките си постове в социалните мрежи, където пише името на чедото й.

„Амили, Честит имен ден, мое мило момиченце. Нека името ти носи радост, здраве и щастие. P. S. Името на Амили го няма в православния календар, но католиците почитат двама светци. Денят на паметта е 10 юли, по същото време се празнува имен ден на Амили” – написа в началото на месеца Славея, като така потвърди, че е преименувала наследницата си.

Щерката на спортните ни легенди и левскарят Иван Борисов се сгодиха през лятото на 2019 г. след едва няколкомесечна връзка, но до сватба така и не се стигна. През март 2020 г стана майка за първи път, а с бащата на бебето останаха заедно едва година след появата на Емили. В светските среди се шушука, че Иван е имал скромни финансови възможности и заради това никак не е харесван от амбициозните Илиана и Наско.

„Това, че дъщеря ми е сгодена, не означава задължително сватба. Може и да не се оженят изобщо“, коментира преди време мама Раева и така показа, че изобщо не желае дъщеря й да сключва брак с Иван. Футболистът се чувствал потиснат в семейството, като постоянно му се натяквало, че той е никой, няма пари и не може да задоволи капризите на Славея, издават негови приятели. Щерката на Сиракови разчита на финансите на родителите си, които пък доста охолно си живеят от десетилетия на гърба на федерации и клубове.

Голямата дъщеря на Наско Сираков е известна с многото си гаджета, които преди години сменяше като носни кърпички. Най-голямата й любов си остава бившият порно актьор Алекс Ломски, който почина преди 2 години. Ломски, който не криеше, че е циганин, нашумя покрай брака си с рускинята от филмите за възрастни Еделвайс, която го вкара в порно индустрията. Преди 7–8 години джипсито се залюби със Славея Сиракова, като изобщо не криеха връзката си. Посрамените Наско и Илиана заставиха наследничката си да се раздели с порно актьора, иначе бяха готови да се откажат от нея. Сиракова послуша майка си и баща си, но горещият ром Алекс Ломски си остана голямата й любов. Преди него брюнетката имаше доста мимолетни афери с родни левенти, но всичките й романси приключваха бързо.

Днес 38-годишната щерка на спортните ни легенди живее с Амили в Несебър и твърди, че й харесва спокойствието извън столицата.