Щерката на Ивайла Бакалова и Румен Вълка завърши в Лондон

21-годишната Рая се дипломира в Бизнес факултета

Нещо за четене
13:50 - 25 Юли 2024
22220
Щерката на Ивайла Бакалова и Румен Вълка завърши в Лондон

Дъщерята на Ивайла Бакалова завърши с отличие престижния университет в Лондон City. 21-годишната Рая се дипломира в Бизнес факултета и е гордостта на майка си. За щастливото събитие се похвали самата Мис България - Вселена 2001, като публикува кадри от завършването.

City University of London е смятан за един от най-престижните в Кралството, класиран на 5-о място по висока квалификация и трудност за прием. Годишната такса е малко над 40 000 лева, а годишният прием едва 13%, пише Интриги.

Силно впечатление на всички направи красивото и благородно излъчване на момичето. Рая е една от малкото наследнички на родния елит, която все още не е посегнала към естетичните процедури, а разчита на натуралната си хубост.

Дъщерята на Румен Гайтански-Вълка ще продължи образованието си в чужбина, където според запознати живее в собствен апартамент, закупен от столичния бос на боклука.

„Благословена съм с моите момичета“, написа Бакалова под поста с двете си дъщери. Преди 2 години тя роди от партньора си Веселин Денков - Весо Брадата. Момиченцето носи буквичката на татко и се казва Вяра.