Щерката на Иво Танев се разведе

Албена сложи точка на брака си с известния китарист от група „Мастило“ Десислав Данчев - Десо

Нещо за четене
15:26 - 02 Октомври 2023
26771
Щерката на Иво Танев се разведе

Най-новото попълнение в екипа на „На кафе“ - красивата блондинка Албена Танева, е вече официално разведена. Щерката на шоумена Иво Танев сложи точка на брака си с известния китарист от група „Мастило“ Десислав Данчев - Десо. Двамата обаче оставали в приятелски отношения заради общата си щерка Алина. Тъстът на Десо също не е прекъсвал контактите с него.

Преди да започне връзката си с Албена, музикантът бе свързван в романтична интрига със солистката на „Мастило“ Вики Терзийска. Чаровното миньонче от Исперих обаче в един момент се врече във вечна вярност на шефа на голяма верига бензиностанции у нас, пише „България Днес“.

Искрата на любовта между китариста и дъщерята на бившия водещ на „Треска за злато“ пламва внезапно и непланирано. По думите на самия Десислав всичко се случва по време на съвместно пътуване до морето с Албена с цел той и тогавашната му приятелка да я загаджяат с общ познат. Вместо това обаче се разиграва нещо напълно непредвидено.

„Отидохме на море. Лежа си аз спокойно на пясъка по корем и тя, моля ти се, ми се съблича по бански. Буквално се „забих“ в пясъка!“, описва мига на влюбването си в Албена бившият на Вики. „За моя огромна изненада баща й реагира спокойно. Поне на пръв поглед така изглеждаше. А когато разбра, че ще става дядо, каза: „Ми така е, като спите без гащи“, цитира шегата на вече бившия си тъст музикантът.

Експоловинката му Албена Танева, която от миналата седмица е в екипа на Гала, се изявяваше и като певица. Не успя обаче да пробие особено в музикалния бранш, а участието й в „Гласът на България“ се запомни с това, че наследницата на шоумена отпадна още на първия епизод на риалитито. „Гледам да не бъда дъщерята или жената на някой. Искам да засветя със собствена светлина, защото през годините много загубих“, разкри, преди да се качи на сцената, чаровната блондинка.

Основна причина за разпада на връзката й с Десислав се оказала огромната ножица във възрастта - цели 16 години. Постепенно конфликтите между тях стигнали равнище, в което детето им започнало да се държи като възрастния в семейството и не ходело на градина, за да ги пази да не се карат. В крайна сметка Албена напуснала мъжа си, за да покаже на Алина, че човек трябва да бъде достатъчно силен и смел, за да търси щастието си. Независимо че общата им дъщеря остана при майка си, Десо продължава да е всеотдаен татко. „Бащата е по-важен от майката“, категоричен е той. В това отношение той следвал примера на баща си, който за него е „велик човек“.