Щерката на Джони Деп клекна за фотосесия като Рут Колева

Лили-Роуз коментира делото на баща си срещу Амбър Хърд

Любопитно
15:34 - 18 Ноември 2022
2465
Щерката на Джони Деп клекна за фотосесия като Рут Колева

Дъщерята на Ванеса Паради и Джони Деп, Лили-Роуз Деп се снима за декемврийския брой на списание „Ел” в предизвикателни пози, напомнящи снимките на Рут Колева от Перущица за същото списание. Вместо костница обаче, младата актриса беше избрала домашния уют.

Щерката на Джони сподели защо не е коментирала съдебния процес между баща си и бившата му жена Амбър Хърд.

„Когато става въпрос за нещо много лично, което изведнъж престава да бъде такова, смятам, че действително имам право да оставя своите мисли за себе си. Освен това смятам, че не съм длъжна да отговарям за някого и че през по-голямата част от кариерата ми се опитваха да ме оценяват в зависимост от мъжете в моя живот – без значение дали членове на семейството ми или гаджета. Но аз съм готова да бъда оценявана по това, което правя”, заяви Лили-Роуз.

„Хората са предубедени по отношение на вас или на това, което сте постигнали, но мога категорично да кажа, че нищо няма да ви донесе ролята, освен самия факт, че сте подходящ за нея. Може произходът да помогне да ви се открехне вратата, но не и да влезете вътре. Винаги след това предстои много работа. Ако нечии родители са лекари и след това детето също стане лекар, няма да кажете: „Е, ти си лекар, защото и родителите ти са такива”, отбеляза Деп.

Тя подчерта също, че с такива предубеждения обикновено се сблъскват жените, а към мъжете отношението в шоубизнеса е друго.

В интервюто Лили-Роуз споменава и своята известна майка – Ванеса Паради. Моделът отбеляза, че тя и брат ѝ Джек още като деца са свидетели как ѝ се е отдавало да бъде грижовна майка и в същото време на има наситен публичен живот.