Щерката на култовия актьор Хиндо Касимов - вице на Лозан Панов

Политика
18:01 - 02 Октомври 2021
14352
Щерката на култовия актьор Хиндо Касимов - вице на Лозан Панов

Журналистът и писател Мария Касимова - Моасе ще бъде кандидатът за вицепрезидент на Лозан Панов. Това обяви самият той пред журналисти малко преди инициативният комитет, който ще издигне кандидатурата му, да проведе първото си заседание. Представи я като човек, който ако заеме поста, ще се занимава със социална дейност и свободата на словото. 

Моята кауза е била независимостта на съдебната система. Ще се обърна към всички свободни граждани с молба да ме подкрепят, коментира Панов.

Хиндо Касимов с неизменната си дуетна половинка Васил Попов

Не вярвам в конституционния катарзис на г-н Радев, не съм видял позиция, която засяга главния прокурор Сотир Цацаров. А този катарзис се получи, когато копоите на господин Гешев влязоха в президентството и в този смисъл, това е действие провокирано не от обществен, а от личен интерес, допълни Панов, който направи коментара до сградата на президента.

Мария Касимова е дъщеря на големия театрален актьор Хиндо Касимов, който за съжаление ни напусна твърде млад в далечната 1986 г. Била е главен редактор на българското издание на френското списание ELLE, както и на Капитал LIGHT и НЕЯR.