Щерката на Лияна я надмина по бюст и устни

През ключалката
17:02 - 31 Октомври 2019
7903
Щерката на Лияна я надмина по бюст и устни

Дъщерята на фолк певицата Лияна – Дениз, води с голяма преднина пред гръдната обиколка на майка си. 16-годишната мома втрещява последователите си в социалните мрежи с огромен бюст и устни, видя Lupa.bg. Най-вероятно момичето си е сложило силикон със съгласието на известната си майка, защото все още е непълнолетна. Не е ясно как татко й – кюрдът Махмуд, е разписал документа, че дава разрешението си за имплантите, дивят се в шоу средите.

Едва ли устните и гърдите са наследство от Лияна, която по природа е плоска като дъска, но от много години е с изкуствен бюст. Дори и самата тя е забравила какъв е естественият й бюст. Наследницата на фолк дивата е и поне 10 кила повече от нея, но бюстът й определено е двоен. Още преди време Дениз разбуни духовете с най-добрата си приятелка Ивон Динева, дъщеря на Анелия. Двете невръстни момичета втрещиха с огромни джуки и визия като на 30-годишни жени, а не на тийнейджърки.

„Гледат от родителите си и ги копират, особено от Лияна”, цъкат с език потресени майки на наборки на децата. Запазена марка на изкусителката, която е братовчедка на Константин, е да се облича в прозрачни тоалети, през които секси да прозират голите й гърди, както и да се показват дългите й бедра из под минижупа. Дениз явно иска да е като известната си майка и гордо пъчи огромни гърди по снимки, а пазвата й надминава тази на повечето колежки на родителката й.