Щерката на Моника Белучи и Венсан Касел - Дева в света на модата

Още от малка тя винаги е до майка си и баща си по време на техни работни ангажименти

Шоу
23:05 - 22 Февруари 2022
9431
Щерката на Моника Белучи и Венсан Касел - Дева в света на модата

Някои хора наистина са родени да бъдат под светлините на прожекторите. Това си мислим, докато гледаме февруарската корица на списание Muse, където главен герой е Дева Касел.

Това момиче очевидно е взело най-доброто от известните си родители - Моника Белучи и Венсан Касел.

И не говорим само за безупречното съчетание на гените, но и за характера и отношението към живота. В интервюто за списанието Дева споделя как влиза в света на модата и каква е ролята на семейството ѝ за това решение.

Още от малка Дева винаги е до майка си и баща си по време на техни работни ангажименти.

"Но влязох в този красив и забавен свят преди няколко години и точно когато трябваше да позирам по време на пробна фотосесия, усетих искрата. Това беше моментът, в който разбрах, че искам да бъда част от тази среда", казва Дева.

Въпреки младостта си, Дева се е научила да балансира между училището и професионалните ангажименти. И въпреки, че тази година набляга доста на ученето, тя намира време за семейството си, за приятелите си, за гаджето си...

Да, Дева има сериозен приятел - Лука Саландра, който също е модел. "И най-важното, отделям време за себе си, за да мога да се съсредоточа върху хобитата си и да си почина", казва тя.

За фотосесията на списанието красивата Дева влиза в няколко образа, а зад кадър е фотографа Жулиет Абитбол.