Щерката на Николета празнува рожден ден с брат си Валери-младши (Снимки)

Нещо за четене
17:31 - 02 Април 2021
10959
Щерката на Николета празнува рожден ден с брат си Валери-младши (Снимки)

Дъщерята на Николета Лозанова и Валери Божинов - Никол Божинова празнува 9-ия си рожден ден с приказно домашно парти. Огромна торта, украса и сладки в бонбонени цветове посрещнаха гостите на малката Никол. Купонът се състоя в апартамента на Ни Ло, като от кадрите се вижда, че Алисия е пуснала сина си Валери- младши на празника на сестра си, видя Lupa.bg.

Синът на Божинов от връзката му с Алисия (в ляво до футболиста) присъства на рождения ден на сестра си

Припомняме, че Никол и малкият Валери са деца на Божинов, като синът е от фолк дивата Алисия, а щерката е от Николета. Брат и сестра не се познаваха в продължение на няколко години, но преди известно време майките заровиха томахавките и позволиха на децата си да общуват.

Плеймейтката пусна много снимки от партито и отново привлече вниманието към себе си. Николета Лозанова се чувства по-осъзната, откакто е станала майка. Това става ясно от последния ѝ пост в социалните мрежи, посветен на нейната дъщеря.

За разлика от Ни Ло, именитият баща на Никол Валери Божинов пропусна да отбележи повода в социалната мрежа. В инстаграм профила му отсъстваха послания и честитки, както е правил през годините, забелязаха фенове. На свой ред Златка Райкова, Светлана Гущерова, Златка Димитрова, Диляна Попова, Мария се изредиха с мили пожелания.

Кучето яде торта с вилица