Щерката на Сърменов на крачка от Седмица на модата в Париж

Димана дефилира в Лондон, искат я от най-известните световни марки

Актуални новини
22:20 - 20 Февруари 2024
6240
Щерката на Сърменов на крачка от Седмица на модата в Париж

Средната дъщеря на директора на Сатиричен театър „Алеко Константинов“ Калин Сърменов - Димана, дефилира на Седмицата на модата в Лондон.

Хубавата Димана направи своя дебют и предизвика масов интерес към себе си, както и две предложения от най-известните световни марки, пише "Телеграф".

„Всичко се случва толкова бързо и изведнъж отиде на такова високо ниво, че ми е трудно да ви кажа как се чувствам аз", споделя Сърменов със смях. 

И продължава: "Както вече ви бях разказал, тя има договор с английска агенция. Наистина не очаквах, защото тя е дебютант, няма никакъв опит и там ходи на кастинги като хиляди други хора, но си казвах, че е хубаво да трупа опит. И изведнъж се изстреля на голямата сцена. За мен в момента е важно да е добре, нахранена и облечена, защото вчера замина за Милано буквално за 40 мин с четка за зъби и две тениски". 

Бързото заминаване за Милано на Димна се наложило, защото й се обадила кастинг агентката на една от най-популярните световни марки.

„Докато говорим сега с вас, тя води преговори.

Ако всичко се получи, може и да отиде на Седмица на модата в Париж. Преди две седмици също една световна марка поиска среща с нея. Само ще кажа, че е първата българка, към която проявяват интерес.

Искат обаче договор, който в момента тя не може да подпише, защото още е ученичка. След година може и да се споразумеем“, разказва още директорът на Сатирата.