Щерката на Янко Ваташки-Лудия започна работа в Нова тв

Рая иска да се занимава с журналистика и вече стажува в телевизията

Нещо за четене
15:45 - 16 Януари 2024
15987
Щерката на Янко Ваташки-Лудия започна работа в Нова тв

Щерката на Соня Немска от връзката й с крими героя Янко Ваташки-Лудия е започнала работа в Нова тв. Момичето иска да се занимава с журналистика и вече стажува в телевизията. Рая Ваташка вече направи няколко репортажа за голямата частна медия. Те дори бяха излъчени в централните новини на телевизията покрай коледните и новогодишните празници.

Наследничката на певицата и легендарния затворник Янко Ваташки се стараела много в работата си, хвалят я колегите й. Момичето е трета година студенкта в УНСС.

Рая с майка си Соня

Младото момиче се развива и като професионален модел. От 3-4 години дъщерята на Соня Немска снима за най-популярните агенции в България. Рая не обича известността и не говори и за татко си.

Янко Ваташки

Рая е плод на кратката, но бурна любов между Соня Немска и Янко Ваташки-Лудия. Известният силовак и певицата се задържат заедно едва две години, а малко след раждането на Рая се разделят.

Младата Ваташка е истинска красавица, но сърцето й е заето. От години красивата Рая има връзка с младо момче и връзката им е сериозна. 

Гаджето на Рая