Щрак в Lupa.bg! Копейкин с маска за ракия, в НС хвърля къчове

Политика
16:13 - 10 Декември 2021
7060
Щрак в Lupa.bg! Копейкин с маска за ракия, в НС хвърля къчове

Поредният месия от Варна Костадин Костадинов е голям противник на маските, ама само пред тв камерите. Източник на Lupa.bg излови познатия като Костя Копейкин партиен лидер да избира ракия в супермаркет с така противната антиковид маска на лицето.

„За хляб и за пиене – маската е на лице! В парламента хвърля къчове, щото хората ни гледат!”, коментира нашият информатор.

Само преди три дни на консултациите при президента Румен Радев Копейкин не пропусна да се заяде с предпазните средства и зеления сертификат.

„Смятаме, че трябва да се премахне зеленият сертификат, защото той е тежка дискриминационна форма. Децата ни пък трябва да получат възможност за нормално образование, от което вече трета година са лишени”, декламира заучените опорки тарторът на „възрожденците”.

„Бихме подкрепили кабинет, който като нас счита тези приоритети като основни”, каза още Костадинов. Той коментира и идеята за въвеждане на зелен сертификат в Народното събрание. Според него това било откровена провокация към партията.

„Кацаров предлага зелен сертификат за НС. А защо няма такава мярка за министерствата, за общините и за различните институции? Това е дискриминационна мярка. Всичко това показва един абсолютно ненормален начин на живот, което стресира обществото и икономиката.

Това пък води до сериозни последици както за работещите, така и за потребителите. Всички имаме нужда от нормализация. Никой не е говорил за спиране на ваксинацията”, радва феновете си Коста Копейкин, докато в магазина пред щанда за ракия чинно крепи маската под носа.