Сидеров : За какво да оставам в този парламент? Няма да мамя избирателите

Новини
09:31 - 24 Юли 2019
6492
Сидеров: За какво да оставам в този парламент? Няма да мамя избирателите

„Не виждам смисъл да оставам като депутат в този парламент и да мамя избирателите, които гласуваха за Обединени патриоти, защото не изпълняваме обещанията си.“ Това обяви в предаването „Тази сутрин” лидерът на „Атака” Волен Сидеров. Той директно обвини коалиционните си партньори – НФС и „Атака” за бягството от ангажиментите към хората. Сидеров заяви, че е бил сменен като председател на парламентарната група на коалицията с измама.

Иначе шефът на „Атака“ обясни, че така или иначе днес има политически съвет на коалицията, за да се изясни въпроса за неговото отстраняване от поста.

Сидеров показа негативно отношение към сделката за изтребителите F-16 и обясни, че с нея ще отворим 4000 работни места в САЩ вместо да ги отворим в България. „САЩ дори не свалят визите за България, третират ни като някакви опасни хора, а се тръби за нашето велико партньорство. Казват: плащайте накуп и няма да мрънкате, а ние евентуално ще ви доставим самолетите.“, изреди националистът.

Ако през 2015 г. бяхме реализирали проекта „Южен поток”, щяхме да имаме в хазната 2 млрд. лв., а сега ги даваме на САЩ”, каза още лидерът на „Атака”.

По темата с хакерската атака Сидеров обясни, че излишно много се тръби по въпроса и хората стават и лягат с тая тема. Подобни неща се случват по цял свят, хакерската атака срещу НАП е част от днешната действителност, такова е времето, каза националистът.