Сигнал от "Красно село": Перверзник обарва жени в басейн, ходи чисто гол

Извратенякът действал от поне година

Новини
16:20 - 05 Март 2024
6032
Сигнал от "Красно село": Перверзник обарва жени в басейн, ходи чисто гол

Мъж, използващ басейна на фитнес клуб в столичния квартал "Красно село", обарва случайно жените по гърдите и по задните части. Первезникът се разхождал по прозрачни ярки жълто-зелени бански и се къпел чисто гол под душовете пред смаяните погледи на клиентките и децата им.

За извращението разказва във Фейсбук Екатерина Чутова, станала свидетел на гаврите. Изврътенякът бил на средна възраст, слабо телосложение и тъмна коса.  Той действал по подобен начин в този басейн от няколко години. Въпреки че не една и две жени подавали сигнали срещу сесманиака, управата на спа центъра явно не взима адекватни мерки.

В полицията няма сигнали, което води на мисълта, че клиентките не са се почувствали дотолко неудобно, че да натопят перверзника. Все пак собствениците на комплекса са заявили, че са запознати със случая, но не можели да направят нищо, освен да му направят устна забележка.

Първите сигнали срещу господина са от далечната 2016 г. Тогава главната редакторка на столичен вестник се оплака, че докато релаксира в сауната, до нея чисто гол мъж започнал да мастурбира. Потресена, тя напуснала комплекса и направила скандал на рецепцията. Най-вероятно става въпрос за един и същ човек, който върлува в клуба.