Силвия от "Фермата" се събра с бившия си

През ключалката
17:58 - 30 Декември 2019
17197
Силвия от "Фермата" се събра с бившия си

Силвия от "Фермата" се е върнала при бившия си приятел, видя първо Lupa.bg. Маникюристката, която след риалити шоуто се разочарова от треньора Сами Хоссни, видяла, че трудно ще си намери богат, красив и верен мъж. Отчаяната блондинка решила да поднови връзката  с екс изгората си.

"Много се разочарова от мъжете. Сами се възползва сексуално от нея във "Фермата", а сега извън шоуто дори не се поздравяват", издадоха от обкръжението на варненката.

Митева и Сами във "Фермата"

Припомняме, че мачото Сами преспа със Силвия в шоуто, а след това разкри, че има дългогодишна приятелка, която обича и може би я е наранил с аферата си с блондинката. Хоссни се върна при гаджето си Мила, а Силвия е решила да направи същото и да се събере също с бившия си, като това е последната й надежда да жегне красавеца, но без успех.

"На Сами не му пука за Силвия. Той си пада по по-ефектни жени, а и по-умни. Просто задоволи нагона си в шоуто с маникюристката", коментират близки до атрактивния египтянин.

"Преди точно една година на този светъл празник, пътищата ни отново се пресякоха , за да извървим заедно 365 дни изпълнени с толкова много приказни емоции, усмивки, сълзи, любов и още нещо. Благодаря ти, че сбъдваш мечти любовче!", написа Митева и качи снимка с любимия си.

Силвия отново е в обятията на бившия си