Симон Шибанистана към Костя Копейкин: Вие сте ТИМ-аджии (ВИДЕО)

Кулоарен скандал разтресе Народното събрание

Общество
12:20 - 20 Януари 2022
4066
Симон Шибанистана към Костя Копейкин: Вие сте ТИМ-аджии (ВИДЕО)

Боян Костадинов, ваш братовчед, и Светослав Йорданов, ваш кандидат за народен представител, преди време ни нападнаха. Хора на "Възраждане" нападнаха ето това момче (...) закана за убийство и заплаха за убийство, има производство към ваши депутати. 

С тези думи Симон Милков, който има популярен в социалните мрежи Youtube канал с рубрика "Шибанистан", се обърна към председателя на "Възраждане" Костадин Костадинов в кулоарите на парламента, съобщава "OFFNews". 

"Радвам се, че има толкова журналисти, които да видят какво правите тука, вие сте осъждано и подсъдимо лице. Кой ви пусна тук да правите цирк, вие не сте журналист!", отговори му Костадинов. 

"Вие познавате ТИМ-аджиите, вие сте майстор на цирка. Цончо Ганев е от ТИМ, вашите депутати са ТИМ-аджии. Кой плати парите за автобусите преди две седмици, които дойдоха на протеста? Коя транспортна компания ползвахте?", продължи да пита настоятелно Милков. 

Наоколо се събраха депутати на "Възраждане", които бяха възмутени от въпросите и се опитваха да прекъснат разговора. Зам.-председателят Цончо Ганев беше особено афектиран и заяви: "Това е абсурдно. "Шибанистан" не е медия."
 
"Вие цапате институцията на Народното събрание, това което правите, е обидно за институцията. Не мога да разбера кой е допуснал тук човек, който е подсъдим за много дела", недоумяваше лидерът на "Възраждане".

Симон Милков му отговори, че Костадинов е без маска и така нарушава законите на НС.