Симона Загорова подлуди мъжете по бански (ВИДЕО)

Шоу
21:07 - 09 Септември 2024
3581
Симона Загорова подлуди мъжете по бански (ВИДЕО)

Симона Загорова с лекота пръска сексапил и сякаш само е чакала животът ѝ да се преобърне в личен план, за да си отпусне душата.

Такова усещане създава от известно време насам щерката на фолкдивата Глория, която след бурната си раздяла с бащата на детето си се промени до неузнаваемост - не само като поведение, но и като визия. Симона отслабна драстично и вече изглежда направо зашеметяващо.

Поредното потвърждение за това идва от профила ѝ, където изпълнителката е споделила кадри от скорошна почивка край морето. На фотосите тя е с уникален бял бански, който подчертава много добре извивките ѝ.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Simona (@simonazagorova21)


"Уникално красива страхотна си", "Разкрасяваш всичко на около", "Богиня", са само малка част от коментарите под поста на Загорова. Разбира се, не липсваха и негативни реакции, в които тя е упреквана, че твърде много залага на фотошопа, за да променя визията си.

Припомняме, че след като роди дъщеря си Галина през 2021 г., а и от преди това, Симона Загорова имаше проблем с килограмите, заради които и от години спазва всевъзможни режими. Към днешна дата обаче, явно е успяла да открие точната формула за себе си, съдейки по външния ѝ вид.