Синът на Антония Петрова се изгаври с нея (Снимка)

Малкият Бест нарисува родителката си с липсващ нос

Нещо за четене
14:00 - 04 Април 2024
12152
Синът на Антония Петрова се изгаври с нея (Снимка)

Антония Петрова-Батинкова се похвали с картина на сина си Благовест, който е нарисувал известната си майка. Блондинката се умили от изображението, което я показва в нелицеприятна светлина, забеляза Lupa.bg. На творението на малкия Бест перничанката е с огромни очи, мигли, устни, но с почти липсващ нос, което предизвика смях сред последователите й.

Детето всъщност е изобразило правилно майка си. В последните години Тоца иска да се запази вечно млада и не спира да се тунингова. Тя си направи две корекции на носа, който става все по-малък, не спира да се боцка с филъри в лицето и устните, гърдите й също претърпяха няколко корекции и днес е достойна конкуренция на Джулиана Гани.

Мис България 2009 има поне две ринопластики, които са по-скоро несполучливи. Макар Петрова да не си признава за корекциите, всичките й последователите виждат промените по лицето на блондинката. Носът на Батинкова се отличава с изключително чип и остър връх, откриващ изцяло ноздрите й, за такъв биха завидели много наркозависими. Миската е много доволна от втората корекция, макар всичките й приятели и последователи да я осмиват за комичния й вид. Обонятелният орган на перничанката поразително прилича на този на Княгиня Калина, който от години води класациите за най-несполучливи пластични операции.