Синът на Цеца и Богдана Родич готвят пищна сватба с 500 гости

Бъдещата булка облича роклята на сръбската звезда от венчавката й с Аркан

22:50 - 15 Ноември 2019
17533
Синът на Цеца и Богдана Родич готвят пищна сватба с 500 гости

Синът на сръбската звезда Цеца Ражнатович и умопомрачителната красавица Богдана Родич вдигат пищна сватба с 500 гости този месец. Преди голямото събитие, бъдещата булка спретна пищно моминско парти, на което бе ослепителна.

Така знойната хубавица се наслади заедно с приятелките си на последен безгрижен купон за последно. Момичетата се заеха с организацията на лъскавата сбирка преди няколко дни. 

Изборът на тоалет за големия ден зарадва всички фенове на семейство Ражнатович, както и тълпата, която видя Богдана преди началото на тържеството.

Въпреки, че всички момичета на партито блестяха, Богдана блесна със секси розов копринен халат, а на главата си носеше корона с було. Приятелките й, включително Анастасия Ражнатович - дъщеря на Цеца, носиха същите халати, но в кремав цвят.Най-близките дами до Богдана - нейните две сестри, Анастасия Ражнатович и останалите гостенки организираха паметно тържество за бъдещата булка, което започна още в следобедните часове.

Дъщерята на Цеца сподели някои от снимките на Богдана в профила си, като феновете коментират, че тя е една от най-горещите бременни жени в Сърбия, и че изглежда ослепително. 

Богдана и Велко ще се оженят на 24 ноември в Белград. Вълко ще отведе булката от Тител с луксозен ролс ройс, направо в храма на "Свети Сава", където младоженците ще сключат църковен брак пред епископ Стефан Сарич.

Тържеството ще се проведе в хотел Hyatt, с 500 гости. Говори се, че Богдана ще носи сватбената рокля на Цеца, с която певицата се омъжи през 1995 г. за Желко Ражнатович Аркан.