Синът на Цветанка Ризова яхна мазерати за 100 бона

През ключалката
12:50 - 01 Ноември 2019
19804
Синът на Цветанка Ризова яхна мазерати за 100 бона

Синът на Цветанка Ризова, плод на дългогодишната ѝ любов с бизнесмена Анатоли, яхна мазерати за 100 000 лева.

Георги е завършило с пълно отличие Американския колеж в София. В момента младежът бил студент в реномирано школо в Англия, където освен на академични успехи, се радвал и на живот като на принц.

От фотосите му в социалните мрежи се вижда, че Георги често си позволява да пътува на ваканции из Европа, посещава само класни заведения и ресторанти и най-вече кара кола, която повечето му връстници са виждали само на картинка.

Синът на Ризова сяда зад волана на спортно мазерати, чиято цена е внушителните 100 хиляди лева. С подобни автомобили не могат да се похвалят дори политиците и техните наследници.

По всяка вероятност прищявката на Георги да лети по улиците с черния спортен звяр е била удовлетворена по-скоро от баща му, отколкото от майка му. Макар Цветанка да е сред най-скъпоплатените водещи у нас, бившият ѝ мъж Анатоли е крупен бизнесмен с големи възможности. Дали обаче лукс животът на общия им наследник в Англия е изцяло финансиран от щедрия татко, не е ясно, обяснява „Ретро”.

Самата Цветанка рядко успявала да се вижда с момчето си и това била голямата ѝ болка. Заради работата си не можела да си позволи чести пътувания до Острова, а той имал ваканции само три пъти в годината. Все още я измъчвала мисълта, че не се представяла перфектно в ролята на майка, и чувствала, че има много грехове към детето си.