Синът на Емануела не познава дядо си

Милионерът Динко Динев не иска да погледне 4-годишното дете

През ключалката
13:14 - 24 Октомври 2019
59871
Синът на Емануела не познава дядо си

Малкият син на Емануела Митко не познава единия си дядо - туристическия бос от „Свети влас" Динко Динев. От обкръжението на изпълнителката издадоха, че милионерът постоянно се оправдавал, че няма време и все още не е виждал единствения наследник на сина си Димитър, пише „Уикенд”.

Детето е на 4 години и за този период богатият му дядо все не може да отдели от скъпоценното си време за да го види, а и дума не може да стане да му купи подарък. Фолк певицата разчита предимно на доходите си като изпълнител, за да издържа детето си, но не отрича, че и таткото дава пари на Митко. Дядо му обаче не го поглежда. Емануела никога не е признавала в медиите, че Динко Динев не познава внучето си, защото се бои от влиятелния мъж.

Изпълнителката с изумрудени очи е недолюбвана от Властелина на Свети влас още откакто се загаджи със сина му Димитър Динев. Дядо Динко не честитил раждането на детето нито на майката, нито на бащата. Младите родители се разделиха само няколко месеца след раждането на малкия Митко и Динев-старши бе най-доволен от края на връзката на влюбената двойка.

„Няма да приема чалгаджийка със скандално минало за снаха, още по-малко жена с дете. На сина ми му подхожда някоя красива и скромна дама, по възможност от семейство, а не щерка на фризьорка, превърнала се в синоним на позора с жалките си песни”, заявил още преди време Динко Динев.

Самият той съвсем скоро се очаква да стане татко, и то за седми път. Милионерът очаква дете от приятелката си Даниела Неделчева, която е на 29 години. В момента красавицата носи в утробата си бебе №7 за Динев, който вече има 6 деца от 4 различни жени.

Синът на олигарха Динко Динев – Димитър, има само едно дете, и то е от Емануела. Преди няколко месеца съдът отне 4-годишния син на фолк певицата и предостави упражняването на родителските права върху малкия Мити на неговия баща Димитър Динев. Решението е на първа инстанция и все още не е влязло в сила. Рядко срещаното е в България съдът да даде родителските права на бащата, а не на майката и това накара изпълнителката да се опълчи на съдийката и фамилията.