Синът на Миню Стайков отново спи с Ариа

Новини
14:12 - 26 Август 2020
16256
Синът на Миню Стайков отново спи с Ариа

Стайко Стайков е основният спонсор на фолк кариерата на чалгаджийката Ариа. Именно наследникът на алкохолния бос Миню Стайков бута бездарната плеймейтка и я насърчава, че може да е певица, научи Lupa.bg. Стайко и Ариа са двойка от 2017 година, като имаше период в който бяха разделени, но днес отново спят заедно. 

"Детската ми мечта е да пея. Преди моделството и всички други видове изяви" - призна преди време Мария Цветкова, както е истинското име на певицата. 

Цветкова и бизнесменът са заедно вече повече две години, като в края на 2019 година се скараха и разделиха, но това бе само за няколко месеца. Мария стана известна, когато бе едва на 18 години. Тя спечели конкурса "Мис Плеймейт" през 2008-а. Няколко месеца по-късно започна връзка с бизнесмена Динко Динев, който по това време е женен. Милионерът се разведе и заживя с плеймейтката.

Малко след раждането на сина им двамата се разделят. Мария изчезва за известно време от публичното пространство. След това е изловена с Павел - бившия мъж на Златка Райкова и настоящ на Преслава. Двамата бързо се разделят и моделката намира любовта със Стайко, който й обещава да я направи звезда на фолк небосклона. 

Бившата на Динко Динев и настояща на Стайко Стайков стана известна не с песните, а със скандалното си държание по участия. Сексбомбата имитира секс, еротични пози и закачки с мъжете. Все по-често Ариа се катери и по раменете на бармани и музиканти в заведенията, в които забавлява публиката си.