Синът на Найден Милков обезобразен след газова експлозия

Новини
13:57 - 06 Юли 2020
5092
Синът на Найден Милков обезобразен след газова експлозия

Синът на бившия фолк изпълнител и основател на "Първа частна милиция" Найден Милков - Димитър, е пострадал жестоко при взрив на газова бутилка. Нелепият инцидент е станал рано сутринта в неделя в дома му в бургаския комплекс "Меден Рудник". Димитър е с тежки изгаряния по главата и тялото. Сигналът е подаден от негова приятелка.

Младият мъж е бил откаран с линейка в бургаската болница. Лекарите обаче преценили, че състоянието му е тежко и са го насочили към клиниката по изгаряния във Варна. Медиците се борят за живота му, пише Монитор.

"Изглеждаше много зле, направо беше обезобразен. Дано да се оправи", коментираха съседи, които зърнали за миг ранения призори.

Димитър е пострадал след страшна експлозия на газова бутилка. Оглушителният взрив вдигнал на крак целия блок 29 в комплекса. Според комшиите Милков-младши "готвел" дизайнерска дрога на газовия котлон, когато се случила трагедията. От полицията обаче отказаха да разкрият повече подробности по случая. Инцидентът с Димитър става броени дни, след като окръжния съд в Бургас му наложи постоянна мярка за неотклонение "Домашен арест".