Синът на Песков не ще да ходи доброволец в Украйна (ХИТ ВИДЕО)

Нямам проблем да защитавам родината, но трябва да разбера целесъобразността на моето явяване там, говоря ви за определени политически нюанси", казва младият Николай

Украйна
18:19 - 22 Септември 2022
4172
Синът на Песков не ще да ходи доброволец в Украйна (ХИТ ВИДЕО)

Водещият на канала "Популярна политика" Дмитрий Низовцев в пряк ефир позвъни на Николай - сина на прессекретаря на Путин Дмитрий Песков и му се представи за чиновник от военния комисариат. Хитрецът предложи на 32-годишния мъж да се яви за запас на другия ден в 10 часа сутринта. Николай Песков отказа, естествено.

"В 10 сутринта утре, разбира се, аз няма да дойда. Ако вие знаете, че аз съм господин Песков, сте длъжен да разбирате, че не е съвсем правилно да се явя там. Ще решавам това на друго ниво...Въобще, трябва да разбера какво се случва и какви права имам...

Да ме вземат утре - повярвайте, нито на вас, нито на мен ни е нужно. Нямам проблем да защитавам родината, но трябва да разбера целесъобразността на моето явяване там, говоря ви за определени политически нюанси", казва синът на Песков.

На въпрос, може ли да сложат отметка срещу фамилията му в графата "Съгласен ли е да отиде доброволец на фронта?", Николай отговаря - Не. "Не, не трябва да слагате такава отметка". После заявява, че е "готов да тръгне, но не по ваша молба. Виж, ако Владимир Владимирович (б.р. Путин) ми каже, че трябва да отида, ще отида."

Вижте и чуйте целия разговор: