Синът на поетесата Маргарита Петкова се ожени (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ И ВИДЕО)

Васил Найденов изпя „Болката отляво“ в чест на младоженците, Богдана Карадочева и Стефан Димитров пък вдигнаха гостите на крак

Изповеди
16:31 - 09 Септември 2024
14008
Синът на поетесата Маргарита Петкова се ожени (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ И ВИДЕО)

Синът на обичаната поетеса Маргарита Петкова – Величко Мачев, официално мина под венчило с избраницата на своето сърце – Лилия. Младоженците се врекоха във вярност и пред Бога в старинната църква "Света София", научи Lupa.bg.

Сватбеното тържество се състоя в резиденция „Тера“ в полите на Витоша в изключително шикозна обстановка. Гостите бяха посрещнати с изискани коктейли, след което имаха възможност да се насладят на екзотични блюда и напитки.

Младоженката беше облечена със стилна бяла рокля с дантела и без гръб, а младоженецът бе заложил на бял смокинг с черен ревен и черни панталони.


Плътно до Маргарита Петкова бе писателят Добромир Банев, с когото в живота са не просто поетичен тандем, но и много близки приятели.

Сред специалните гости бяха още приятели на поетесата - звездата на българската естрада Васил Найденов, божествената Богдана Карадочева и композиторът Стефан Димитров.


В чест на Маргарита и на младоженците Кеца изпълни акапелно „Болката отляво“ – един от най-любимите български хитове, чийто автор на текста е г-жа Петкова. Богдана Карадочева и Стефан Димитров пък вдигнаха гостите на крака, изпълнявайки няколко от най-добрите си песни. Тържеството продължи до малките часове на нощта.


Тук може да видите и ексклузивни видеа от изпълненията на Богдана Карадочева и Васил Найденов по време на сватбата на новото семейство Мачеви: