Синът на Росица Кирова закопа Тошко Йорданов

Политика
21:00 - 25 Април 2021
23886
Синът на Росица Кирова закопа Тошко Йорданов

Отвратителен скандал се разигра тази седмица от трибуната на Народното събрание между председателя на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов и прокудената от партията Росица Кирова. Бизнесдамата се прочу, след като премина от редиците на партията на Слави Трифонов към тази на Бойко Борисов, след като премиерът я повози в джипа си, а след това пи кафе с нея.

Сценаристът на Слави си позволи да изрече куп обидни квалификации по адрес на видинската депутатка онзи ден, но днес се извини за думите си.

Ето го официалното съобщение на страницата на политическата формация ИТН.

„В изказването си от 23 април 2021г. в Парламента цитирах информация от сайта „Бивол” за съдружник на Росица Кирова наричайки го наркотрафикант. Позволих си да цитирам непроверена информация, действие, което е непривично за мен и моите колеги, за което искрено се извинявам", се казва в съобщението на Тошко Йорданов.

До този момент Росица не е коментирала извинението от страна на сценариста на Слави, но във фейсбук профила й позиция по темата дойде от сина й Любен Бишков.

Момчето, което учи в Оксфорд, сподели следните думи към Тошко:

„Аз обичам и се гордея с майка си! Надявам се, Тошко да научи децата си на същото.

От нея зная, че гневът е лош съветник, злобата разяжда и прави от хората духовни джуджета, и ако тя приема извинението на Тошко, аз дали трябва да го приема?

С моите 18 години не съм толкова зрял. Чудя се, дали би трябвало да го приема. 

Честит имен ден, мамо!”, допълни момчето.