Синът на Ваня Костова й доведе нова снаха

Новини
16:26 - 03 Март 2021
3391
Синът на Ваня Костова й доведе нова снаха

Синът на Ваня Костова - Боян, който съвсем скоро ще стане на 40 години, вече има нова жена, твърди светската клюка. Мацката се казва Блага и двамата прекарват почти всяка свободна минута заедно.

Пред приятели Боян казвал, че най-сетне е намерил точната жена, и то след като преживя тежко раздялата с майката на дъщеря си - Стефания. Момиченцето на Боян вече е втори клас и се казва Ванеса, кръстено е на гласовитата си баба. Боян и Стефания са разведени, а певицата от "Тоника"  и снахата дълго се караха пред медиите една с друга, пише Хотнюз.

Певицата наистина била всеотдайна майка и баба, но с много инатлив нрав и обсебващ характер. Истината за нейната същност лъсна под прожекторите на Големия брат. Естрадната звезда е във война със съквартирантите си Валентин Кулагин и Божана Кацарова, а по време на една от последните мисии, изплува тайната, че Ваня често е отправяла злостни коментари зад гърбовете им. Същевременно дни по-късно се отмята от вече изреченото и се прави на тяхна първа приятелка.