Синчето на Тръмп влиза в политиката на 18

Барън беше избран за делегат на Републиканската национална конвенция във Флорида

САЩ
16:23 - 09 Май 2024
1840
Синчето на Тръмп влиза в политиката на 18

Барън Тръмп все още не е завършил гимназия, но вече се е насочил към висшата политическа лига.
 
В сряда вечерта Републиканската партия на Флорида избра 18-годишния най-малък син на бившия президент Доналд Тръмп за един от делегатите на Републиканската национална конвенция на щата, според копие от резултатите, прегледани от POLITICO.

Партията на щата избра за делегати и други деца на Тръмп, включително Ерик Тръмп за председател на делегацията - което означава, че той ще представи името на баща си за номинацията - и Доналд Тръмп младши и Тифани Булос, бивша Тръмп, и съпругът ѝ Майкъл Булос за други делегати по право. Представител на кампанията на Тръмп заяви, че Барън "много се интересува от политическия процес в нашата страна".

Доналд Тръмп наскоро се оплака, че няма да може да види как Барън Тръмп завършва гимназия предвид процеса му в Манхатън, свързан с откупуване мълчанието на актриса от филми за възрастни, но съдията отстъпи и му позволи да присъства на церемонията следващата седмица в академията "Оксбридж" в предградието Уест Палм Бийч. Барън Тръмп не е съобщил какви са плановете му след завършването.

Делегатите ще се явят на Националния конгрес на Републиканската партия в Милуоки през юли. Иванка Тръмп е единственото от петте деца на Доналд Тръмп, което остава извън политиката, след като беше старши съветник в администрацията на Тръмп. Подобно на няколко други членове на семейството си, сега тя нарича Флорида свой дом.