Синоптичките Никол Станкулова и Гергана Малкоданска - водещи и при Гала

Новини
18:33 - 06 Септември 2020
5242
Синоптичките Никол Станкулова и Гергана Малкоданска - водещи и при Гала

Красивите момичета на Нова тв - синоптичките Никол Станкулова и Гергана Малкоданска, стават част от промяната на “На кафе” от 7 септември. Освен че ще продължат да представят прогнозата на времето, те ще са и новите лица в магазинното предаване на Гала заедно с актьора Дарин Ангелов и Георги Блажев.

Нова тв ще е единствената голяма медия тази есен, която ще пусне три български сериала. Тръгват продълженията на изключително успешния “Откраднат живот” (10-и сезон, наречен “Антитела”, от 8 септември, от вторник до четвъртък в 20 ч) и All Inclusive (2-и сезон, 11 септември, всеки петък от 20 ч). На 7 септември е стартът на чисто новата криминална драма “Братя” (всяка делнична вечер от 22,30 ч) със звездата Калин Врачански в главната роля. Сериалът разказва за войната между двама братя, превърнали се във врагове.

Сезонът за Нова тв започва още на 6 септември с грандиозен старт на риалити шоуто “Игри на волята”. Поне така обещават създателите му. В него 24-ма участници, разделени в три отбора, мерят физически и умствени сили в предизвикателства, които се случват на плажа Силистар на Черно море. Наградата за победителя е 100 хил. лв. Вместо Александра Сърчаджиева водещи тази година са Ралица Паскалева и Димо Алексиев - актьорите, които се отличават с талантливата си игра и в “Откраднат живот”.

Вторият сезон на шоуто ще се излъчва всеки понеделник от 20 ч и от вторник до петък от 21 ч. Завръща се и изключително забавното предаване на шеф Манчев “Кошмари в кухнята”, в което той спешно преобразява закъсали ресторанти.