Скалата, Райън Рейнолдс и Гал Гадот стъпиха на върха

САЩ
23:00 - 01 Декември 2021
9199
Скалата, Райън Рейнолдс и Гал Гадот стъпиха на върха

Преди седмица се разбра, че „Червена бюлетина” (Red notice) е по петите на „Кутия за птици” (Bird box)  в класацията за най-гледан филм на Нетфликс през първите 28 дни от пускането му в стрийминг платформата.

И това не е изненада изобщо, защото в него все пак са Дуейн Джонсън, Райън Рейнолдс и Гал Гадот. А и преди пандемията Нетфликс решиха да извадят торбата с пари, за да могат да го продуцират.

И към момента именно „Червена бюлетина” е най-скъпата им продукция, за която платиха около 200 милиона долара. Отделен е въпросът, че горе-долу половината пари са отишли за хонорарите на тримата актьори.

Но това няма значение, защото успехът е факт и екшън комедията с Джонсън, Рейнолдс и Гадот вече официално е най-гледаният филм в историята на Нетфликс. 

От стрийминг платформата казва, че за 17 дни от пускането си „Червена бюлетина” е бил гледан общо 328.80 милиона часа, с което оставя далеч зад гърба си досегашния лидер „кутия за птици”, който може да се похвали с с малко над 282 милиона часа.

Според СиЕнЕн, към момента около 50% от абонатите на Нетфликс вече са гледали филма. За оставащите около две седмици, в които всяка минута ще се брои, “Червена бюлетина” може да увеличи преднината си на върха още повече.