Скандал! Арестуваха топ рефер с проститутки, пистолети и дрога! (ВИДЕО)

По време на акция на полицията са задържани 40 души, включително и словенецът Славко Винчич

Топ
17:01 - 01 Юни 2020
12062
Скандал! Арестуваха топ рефер с проститутки, пистолети и дрога! (ВИДЕО)

Един от най-добрите словенски рефери в момента - Славко Винчич, е бил арестуван след бурен купон с пистолети, наркотици и проститутки. Винчич, който е един от водещите рефери в страната си, заедно с Дамир Скомина, през този сезон той ръководи три мача в груповата фаза на Шампионската лига - Брюж - Галатасарай, Генк - Ливърпул и Манчестър Сити - Шахтьор Донецк, а освен това често свири двубои в Гърция и Саудитска Арабия.

Винчич, заедно с Тияна Максимович, бяха набедени, че ръководят кръг от проститутки. Полицията е извършила мащбна акция в околностите на босненския град Билин. По време на операцията са арестувани над 40 души.

Причина за полицейската акция е купон в една от къщите в района. Полицията е открила 10 незаконни пистолета, 14 опаковки кокаин, лекарства и валута на стойност около 10 000 евро. На купона е имало и проститутки.

Информацията сочи, че някои от присъстващите са криминално проявени и са в полицейските регистри заради престъпления свързани с наркотици и насилие.

Един от гостите на партито обаче е бил словенският рефер Славко Винчич. На него не са повдигнати обвинения, тъй като полицията не го смята за част от организаторите. Тя обаче е разпитала Винчич като свидетел.

"Това е най-голямата грешка в живота ми. След среща с бизнес партньори бяхме поканени на тържество в ранчото. Приехме поканата. И след нападението на полицията ни призоваха за смислен разговор, където обясних, че изобщо не познавам тези хора. Разреших се да се върна у дома", каза Винчич.

В същото време Винчич отказа да отговори на въпроса как тази ситуация ще се отрази на бъдещата му съдебна кариера. Той добави, че разчита преди всичко на „разбиране на семейството“.

Член на съдийската комисия на УЕФА Владимир Сайн нарече инцидента „съвпадение“, като добави, че Винчич „е бил на грешно място в неподходящия момент“.