СКАНДАЛ! Гонят ни от "Мис Вселена", нашата Лора Асенова се оказа джудже

Победителката в родния конкурс освен това била тъпкана със силикон и хиалурон

Новини
15:25 - 06 Ноември 2019
22176
СКАНДАЛ! Гонят ни от "Мис Вселена", нашата Лора Асенова се оказа джудже

Известните със завистта и интригите си модни среди избухнаха с грандиозен скандал в последните дни, научи Lupa.bg. Колежки на "Мис Вселена България 2019" Лора Асенова се кълнат, че красавицата лъже брутално за реалния си ръст, който е едва 159 см и не отговаря на условията на конкурса, заради което родината ще бъде дисквалифицирана от надпреварата.

Освен това най-личната мома от Бяла Слатина Асенова е критикувана остро, че има и хирургически подобрения по лицето, които също не отговарят на правилата. Ето какво написа друго познато лице от модния подиум, "Мис Северозапад" 2015 Инес Петрова:

Искам да изкажа огромното си разочарование от избора на Лора Асенова за "Мис Вселена България 2019". Като миска представлявала страната ни на 5 Световни престижни конкурса за красота, считам за недопустимо да бъде допусната представителка , която не покрива доста от критериите на "Мис Вселена" , един от които е ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ВИСОЧИНА ОТ 1,70 СМ !

В официалните документи изпратени към централата , Лора е написала 1,73 см , като реалната и височина е 1,59 см , тоест е ИЗЛЪГАЛА. Да не говорим и за нетолерирането на Силикон , Хиалурон в устни и скули и т.н на световните конкурси..
Та въпросът е , че по този начин, не стига ,че България няма никакъв шанс за никакво класиране , но и има вероятност представителката ни публично да бъде дисквалифицирана заради ЛЪЖА и следователно страната ни да няма правото да участва на форума. 
Аз съм потресета от действията на девойката и държа повторно преразглеждане на информацията дадена от нея и замерване на реалната и височина от централата на "MUO"
За да сбъднеш детските си болни амбиции , ти лъжеш от името на цялата ни страна ? Нима няма в България достатъчно момичета които покриват напълно критериите , за да изпращаме , някого с лъжа там ?
Само питам...