Скандал! Лунин и Зинченко изгонили треньора от съблекалнята

Спорт
13:19 - 18 Юни 2024
2350
Скандал! Лунин и Зинченко изгонили треньора от съблекалнята

Румъния неочаквано постигна повече от категорична победа срещу Украйна с 3:0 и откри Европейското първенство по най-добрия начин. Освен добрата атака в редиците на победителя добре работеше и защитата.

Украинците бяха отчаяни след мача, а всичко това доведе до сбиване в съблекалнята.

Репортерите на "Билд" разкриват, че е имало разгорещена среща, на която треньорът Серхий Ребров не е присъствал, тъй като вратарят Андрий Лунин и Олександър Зинченко от Арсенал са го изгонили от съблекалнята.

Смятаха, че той не трябва да присъства на срещата и тогава започна голям бой.

А Ребров беше директен на пресконференцията и не се поколеба да заяви, че футболистите са виновни за поражението. Треньорът даде да се разбере, че неговите звезди не са дали всичко, за да победят Румъния.

„Ние представляваме Украйна на този турнир, това е важен момент за цялата нация. Играчите получаваха съобщения от воини, от войници в миналото. Всеки играч трябва да даде най-доброто от себе си. Ако не го направят, ще бъде трудно“, коментира Ребров.

„Няма значение кой е фаворит. Това, което представлявате, е вашето лице. Няма значение дали е било вчера или миналата година. Не достигнахме нивото си, трябва сериозно да се подготвим за предстоящия мач“, добави той.

„Сигурен съм, че играчите се извиняват, че съжаляват. Казах им, че представляват една велика и силна страна, която повече от две години се бори за нашата свобода, за всички нас. Те не дадоха всичко от себе си, загубиха. Така че се извинявам. Трябва да се подготвим за следващия мач срещу Словакия. Нека покажем другата страна на Украйна“, каза Ребров.