Скандал: Мутри изхвърлиха чужденци от плажа край Дюни

Безчовечност и липса на каквато и да е цивилизованост от страна на концесионера

Новини
14:10 - 11 Юни 2019
3386
Скандал: Мутри изхвърлиха чужденци от плажа край Дюни

Сезонът още е в началото, но скандалите са налице. Представител на концесионера на "Дюни" с фамилия Мицов разгони плажуващите, между тях имаше и чужденци, които бяха потресени, информира сайтът flagman.bg.

Това станало на плажната ивица между курорта Дюни и шофьорския плаж - безчовечност, липса на каквато и да е цивилизованост от страна на концесионера, чието име все още е неизвестно.

В един определен периметър има наредени шезлонги, но без чадъри, което означава свободен достъп. Хората, които лягали под чадър – независимо със или без шезлонг, били прогонвани арогантно, тъй като все още плажът не бил пуснат в действие.

Между потърпевшите имало и чужденци, които недоумявали защо не им позволяват да си платят чадъра, за да останат под сянката.

Друго семейство – с онкоболна жена – също искало да остане под чадър, независимо от цената, която ще плати, но и на него му била отказана подобна възможност. След като здрави момчета по бански не успели да се справят с всички желаещи за плаж, дошъл човек с лилава риза и бежов панталон, представящ се като Мицов.

"Каза, че го изпратил концесионерът, но кой е този концесионер, не стана ясно. Това е първият истински летен уикенд от сезон 2019 и хората искат да ползват чадъри, но в този район не им позволяват. Човекът с лилавата риза изтика всички извън обсега на чадърите, тъй като все още нямали готовност да им бъдат заплатени, а да се ползват безплатно, било изключено", сподели свидетел.

Доводите на човека с лилавата риза били, че има нещо неточно в концесията и можело да дойдат проверяващи, които по този начин да направят проблем и да има глоба.

Според част от туристите намиращият се в близост капан, който бил подготвян за експлоатация тези дни също бил с неясен статут.