Скандал на "Евровизия": Изпълнител излезе почти гол на сцената (ВИДЕО)

Финландецът Windows95man направи провокативно изпълнение на песента "No Rules!"

Новини
21:14 - 11 Май 2024
14403
Скандал на "Евровизия": Изпълнител излезе почти гол на сцената (ВИДЕО)

Финландецът Windows95man направи провокативно изпълнение на песента "No Rules!", която създаде илюзията, че е излязъл гол на сцената.

По време на участието си той излезе от голямо яйце на сцената само по тениска, шапка и бандаж с телесен цвят, което създава излюзията, че е гол.

След което, докато пееше парчето заедно с Хенри Пийспан, Windows95man обикаляше сцената и подскачаше, като през цялото време си криеше интимните части по някакъв начин. Към края на
изпълнението на песента си се обу с къси дънкови панталонки.

"Това трябва да се забрани", "Това беше абсолютно ужасно, не мога да повярвам какво гледах", "Как е позволено. Това шоу вече не е за семейството", "Глупостта прелива тази година в "Евровизия", това гласят коментари в социалните мрежи под видеото на изпълнението на Windows95man.

Други потребители пък го защитават, като пишат: "Това беше забавно", "Не съм се смял толкова много", "Затова става дума в "Евровизията", "Всяка година се влюбвам в изпълненията на Финландия" и т.н.

Windows95man е добре познат артист, танцьор и търсен модел, широко ценен във Финландия и по целия свят.

"Мил и приятен човек, той е малко срамежлив маниак през деня, но когато облече униформата си - прословутата несъществуваща тениска на операционната система и комбинация от дънкови горещи панталони - той се превръща в супермен!" Така е предствен в сайта на "Евровизия".