Скандал в Lupa.bg: Престъпник стана шеф на феновете на Нефтохимик!

Манол Петров е съден за побой над жена и за гавра с полицай

Топ
12:13 - 22 Октомври 2019
5165
Скандал в Lupa.bg: Престъпник стана шеф на феновете на Нефтохимик!

България е страната на абсурдите! Това се потвърди за пореден път, след като Манол Петров - който преди три години влезе в криминалните хроники заради побоя над журналиста Стела Божидарова, беше назначен за шеф на феновете на Нефтохимик, научи Lupa.bg. 

Това не е единственото провинение на бияча Петров, който си позволи още волности -  потъпкване на закона и пагона, което включва гавра с бургаски полицаи пред известна местна чалготека. 

Наши информатори от Бургас потвърдиха, че от няколко седмици Манол Петров, който заработва и като охрана в МОЛ Галерия, е назначен на щатна длъжност в ПФК „Нефтохимик Бургас 1962“ АД, където основен акционер е общината. Той отговаря за връзката между феновете и клуба.

Абсурдно то е, че Манол Петров ще трябва да представлява привържениците и пред органите на реда. 

Административният директор на Нефтохимик Николай Тодоров потвърдил пред пизнати, че е назначил Манол, след като той му е бил предложен от привърженици и се е абстрахирал от криминалните му прояви в миналото.

Малко известен факт е, че Петров много критикуваше шейховете, но в последно време рязко смекчил тона, след като усетил шума на парите.