Скандал в Lupa.bg: Проститутка засипа с презервативи кооперация на пъпа на София

Новини
15:34 - 30 Август 2019
11768
Скандал в Lupa.bg: Проститутка засипа с презервативи кооперация на пъпа на София

Нелегален бардак се върти на пълни обороти в една от най-старите и представителни кооперации на пъпа на София, научи Lupa.bg. В апартамент на жилищната сграда на булевард „Александър Стамболийски” №26, намираща  се на метри от Министерството на културата, мургава проститутка упражнява древната професия, хванали са се в чудо живеещите там. Почти всички там са образовани и интелигентни хора - професори, адвокати и културни дейци.

След като смуглата "предприемачка" взела под наем апартамент на 5-ия етаж в сградата преди няколко месеца, скоро станало ясно, че помещенията служат за съвсем други цели. Като ирония в цялата история, апартаментът е с  номер 13.   

Положението в сградата обаче станало нетърпимо, след като ромката и клиентите й всеки ден започнали да хвърлят употребявани презервативи и мръсни мокри кърпи от терасата директно във вътрешния двор, който е заприличал на бунище. Някои от отпадъците били мятани директно върху покривите на колите и дори върху преминаващите. Осеяни с мръсотии са и балконите на жилищата под това на проститутката. 

В двора на кооперацията има и офиси на фирми и служителите не смеели да минат, за да не бъдат уцелени от някоя гадост, метната през балкона от доволен клиент.     

„Това е страшна свинщина. Хвърлят през балкона мръсните кондоми, които може да са и инфектирани. Отвратително е, а се налага ние да ги чистим”, отвратени са жителите в сградата.

Жителите на кооперацията са категорични, че бардакът незабавно трябва да бъде разтурен и наглата наемателка да бъде изгонена от апартамента.

„Това е абсолютно недопустимо - все едно сме в някакво гето. Винаги сме поддържали изряден ред в сградата, а сега живеем в опасност от зарази и мръсотия.”, ядосват се потърпевшите.

От офисите в сградата пък се надяват органите на реда да проявят интерес към проблема и да го решат.