Скандал в Lupa.bg: Здравко от "Ритон" не сваля фашисткото Z от врата си

Двамата с Катя са най-верните явочници у нас на путиниста Филип Киркоров, с когото ще имат концерт в Зала 1 на НДК през ноември

Любопитно
19:41 - 06 Октомври 2022
14754
Скандал в Lupa.bg: Здравко от "Ритон" не сваля фашисткото Z от врата си

Силната половинка от култовия соц дует "Ритон" - Здравко Желязков ядоса зрителите на Нова ТВ с излишна политическа демонстрация в новото шоу „С Рачков всичко е възможно“. Половинката на Катя се появи пред зрителите, закичен със символа на руските окупатори в Украйна - "Z", който не си позволяват да веят дори платените орки на Костя Копейкин.

Разбира се, кърджалийският певец има отлично оправдание - това е началната буква от собственото му име. Нарцистичният изпълнител не веднъж се е появявал публично с въпросния знак на гърдите.

В случая обаче организаторите на шоуто не са се усетили, че участието на свастиката в предаването е неуместно.

Иначе Катя и Здравко не крият любовта си към Съветския съюз и всичко, свързано с руските ни "братя". Те са и най-верните явочници у нас на путиниста Филип Киркоров, с когото ще имат концерт в Зала 1 на НДК през ноември.

Нежният Бедросович е отявлен привърженик на кремълския режим и беше обявен за персона нон грата в Украйна още през лятото на 2021 г. - много преди старта на "военната операция" на Путин.