СКАНДАЛЕН ЧАТ: Шефът на РЗИ-Враца прати антиваксър „да го лапа”

Ексклузивно
11:40 - 04 Февруари 2022
11293
СКАНДАЛЕН ЧАТ: Шефът на РЗИ-Враца прати антиваксър „да го лапа”

Пореден скандал заради просташкото поведение на директора на РЗИ-Враца Орлин Димитров във фейсбук – докторът прати антиваксър „да го лапа”, след което нарече опонента си „див и прост средновековен селянин”.

Предишният здравен министър беше забранил на устатия РЗИ-шеф да пише в социалната мрежа, но властта се смени и чиновникът пак „храни“ опонентите си.

Поводът за пресния скандал е поредният досаден призив на шефа на инспекцията гражданите да се ваксинират. Веднага под него членове на групата „Да се преброим като врачани“ негодуват срещу постоянното натрапване на темата с имунизацията и сипят критики срещу Орлин Димитров.

В свой стил той посреща с „голи гърди“ атаката и веднага минава в контра настъпление. Един от неговите опоненти бързо-бързо е посъветван „да го лапа“, като междувременно го нарочва за „специалист по felatio“. Друг пък е обявен за хомосексуалист.

Очевидно критичната ситуация с разпространението на Омикрон в страната не оставя време на новия здравен министър да направи необходимите промени в областните здравни инспекции, но ситуацията във Враца отдавна е извън контрол и уволнението на Орлин Димитров повече не бива да бъде отлагано, призова регионалният bulnews.bg.