Скандалджията от „Игри на волята“ продължава да обижда жени!

Юлиян Златев достигнал нови висоти в изкуството да наранява с думи

През ключалката
13:19 - 17 Януари 2020
6730
Скандалджията от „Игри на волята“ продължава да обижда жени!

Женомразецът Юлиян Златев, който помириса победата на финала, но не успя да я вкуси, продължава да разплаква жените. На прицела на безпощадния език на физкултурника се оказа не коя да е, а новата "Мис България" Радинела Чушева.

Двамата са заснели епизоди за „Черешката на тортата“ заедно с журналиста Румен Бахов, дъщерята на Глория Симона Загорова и легендата Николина Чакърдъкова. Епизодите тепърва предстои да се излъчват и според запознати ще претърпят по-голяма цензура от тези с Валентин Кулагин и плеймейтката Нора Недкова в предишни сезони.

Заради множеството корекции по лицето си, актуалната „Мис България“ получила толкова критики и подигравки от Юлиян, че заядливия Кулагин само можел да завижда на ювелира в обидите Златев.

Сред екипа се говори, че по време на една от вечерите, учителят стигнал до невиждани висоти в обидните провокации по адрес на силиконката и тя си тръгнала ревейки. Не е ясно дали обляната в сълзи миска ще бъде показана от продукцията в ефира.

Самият Златев който е силно привързан към славата и победите не закъсня да се похвали в социалната мрежа с участието си в кулинарно интригантското шоу, публикувайки снимка с всеки един от звездните гости.

„Прекрасен мъж, до грозна жена“, „Какво е това квазимодо“, „Откъде го измъкна този караконджул“, коментират негови приближени под снимката му с Радинела Чушева. Юлиян, естествено, демонстративно лайкна всички обидни постове за миската, пише  в. "Галерия". 

Предполага се, че след като не успя да победи на арената на „Игри на волята“, Юлиян е направил всичко възможно да постигне триумф на кулинарно интригантската арена в „Черешката“. И дано да е така, защото не се знае дали може да преглътне втора загуба в ефира.

Риалити героят със сигурност не е единственият, атакуващ външността на „Мис България“ 2019. Заради множеството си корекции Ради бе остро разкритикувана, а в социалните мрежи дори поискаха отнемане на короната й.

„Не ми пука дали ме харесват и какво говорят за мен“, опита се да бъде над нещата Чушева. Явно обаче Жокера в „Игри на волята“ е успял да удари силиконката по слабото й място…

Припомнете си, че започналото преди много години като кулинарно и позитивно предаване „Черешката на тортата“ промени концепцията си след като продукцията бе поета от продуцентите на "Олд Скул". От позитивно, то се превърна в скандалджийско махленски сбор и бледо седмично копие на „Биг Брадър“, което е логично предвид създателите му.