Скандална кандидат кметица пак захвърли дрехите (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Диана Габровска се впуска в надпреварата "Мис Плеймейт"

Нещо за четене
18:05 - 13 Август 2020
15692
Скандална кандидат кметица пак захвърли дрехите (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Скандално известната Диана Габровска, която пробва да пробие в политиката, отново напомни за себе си. След като преди известно време влезе в жълтите хроники, в устата на хората, а и в мокрите сънища на мъжете, сега дамата, която беше кандидат за кмет на Момин проход, отново разбуни духовете - ще се впусне в надпреварата "Мис Плеймейт".

По време на кампанията й се появиха скандални и спиращи дъха видеа и снимки, в които Габровска демонстрира класа за филми за възрастни.

След това тя даде прочувствено интервю пред Мартин Карбовски, като каза, че тя не е лека жена и дори се просълзи. 

Няколко месеца по-късно, Габровска отново е кандидатка, но този път за "Мис Плеймейт", персоната й беше представена в официалната страница на надпреварата.

"Запознай се с Диана Габровска! Вече я познавате като сексапилната кандидатка за кмет на гр. Момин проход. Може би обаче не знаете, че тя е щастлива съпруга и горда майка на две прекрасни деца. Защо участва в конкурса ли? За да покаже, че провокацията не я плаши и за да докаже, че жените с деца могат да бъдат също толкова сексапилни, както 20-годишните момичета. Политиката е за смелите. Playmate също", гласи текстът, с който беше представена Габровска.