Скандалната полицайка от "Нощта на белия автобус" се "бракува" и стана земеделка

Анна Витанова е щастливо омъжена за българския Каванч Татлъту

Новини
21:00 - 28 Ноември 2023
12418
Скандалната полицайка от "Нощта на белия автобус" се "бракува" и стана земеделка

Бившата телевизионна водеща и полицайка - Анна Витанова, заряза всичко и се върна на село, за да стане земеделец. Тя реши да смени попрището и да се отдаде на чист въздух и спокойствие в родния Кюстендил, където живее с настоящата си изгора и съпруг, който мнозина оприличават и наричат българския Каванч Татлъту, чиято истинска самоличност не е известна на широката общественост и се пази в тайна. Самата Витанова също ревниво пази своя мъж, за който слуховете шушукат, че е бизнесмен с доста големи възможности.

Преди близо половин година двамата се венчаха на церемония в столичния храм "Света София". Булката е дългогодишната топ-водеща и редактор на централните новини на телевизия "Евроком" Анна Витанова.

Близки до брюнетката признават, че тя отдавна не се е чувствала толкова щастлива и е на крилете на любовта повече от година.

По-младият съпруг на 44-годишната Витанова често е бил засичан преди това да се фука из София със скъпи возила в компанията на родни моделки и плеймейтки из нощните заведения, но нещата внезапно се променили, а Ани Витанова успяла да открадне сърцето му.

След успешната си новинарска кариера в телевизия "Евроком", водещата на новините смени попрището в редиците на МВР, където често забъркваше името си в скандали. Тя се прочу още повече през юли 2013 година, когато след сблъсъци на полиция и граждани кръв оплиска протеста срещу правителството на Пламен Орешарски. Събитията станаха известни с "Нощта на белия автобус", а Витанова агресира срещу беззащитни граждани.

Две години по-късно красивата служителка на МВР публикува снимка с расистки коментар срещу ромите в профила си в социалните мрежи, след което последва заплаха за уволнението й, но й се размина и тя успя да изкара още малко в системата.

След това тя изчезна от публични изяви с униформата и по всичко личи, че се е кротнала и вече всичко негативно е зад гърба й, за да се отдаде на спокойствие и домашен юут.

Красивата Витанова, която преди години спечели титлата "Мис Кюстендилска пролет", не пропуска да си идва до София, но най-вече на разходка и да се види със стари приятели.