Скандални расисти от Сектор "Б" нагушкаха Бойко Борисов (СНИМКИ)

Ексклузивно
15:36 - 22 Април 2021
13863
Скандални расисти от Сектор "Б" нагушкаха Бойко Борисов (СНИМКИ)

Едва няколко часа, след като претърпя операция на менискуса и беше изписан от болницата, премиерът в оставка - Бойко Борисов, беше полазен от твърде скандални лица, добре известни с изцепките си във фенските среди. Тарторите от левскарския Сектор "Б" - Георги Валентинов и Даниел Илиев, се втурнаха към Банкя да се подмажат на лидера на ГЕРБ.

Двамата герои бяха облечени с тениски с лика на премиера, който е облечен в генералска униформа.

Даниел Илиев, който членува във фракцията на Левски "София-Запад", публикува снимката в профила си във фейсбук, а текстът гласеше: "Скорошно възстановяване на Премиера, победителите винаги се подкрепяме!", разбира се, не без правописна грешка - нещо характерно и станало пословично вече за агитката на сините, объркали не един и два транспаранта, издигнати по време на футболен мач.

Илиев и Георги Валентинов, бивше гадже на Русата Златка, който преди няколко месеца беше обвинен в расизъм и забъркан в скандала на квалификацията България - Англия в София, бяха широко усмихнати и видимо щастливи.

Снимката обиколи бързо социалните мрежи, заедно с още една любопитна фотография - Бойко Борисов и жълтата му фланелка. На снимката премиерът в оставка гали кучето през портата, а текстът гласи: "Борко винаги ми се радва най-много, когато се прибирам вкъщи!"

Наред с това, в социалните мрежи се появиха и доста колажи, свързани с футболната контузия на Бойко Борисов.