Скандално: Братът на ЛиЛана на свобода, без да е платил гаранцията си! (СНИМКИ)

Актуални новини
14:30 - 04 Юни 2020
6519
Скандално: Братът на ЛиЛана на свобода, без да е платил гаранцията си! (СНИМКИ)

Братът на певицата ЛиЛана -  Александър Деянов, познат като бийтбоксъра Скилър, все още е на свобода, видя Lupa.bg.

Той имаше 14-дневен срок, за да плати 50 000 лева парична гаранция. Този срок изтече на 21 май. Тогава Скилър се яви в Централния софийски затвор и каза, че няма да плати гаранцията.

Сега се яви на мярката за неотклонение на сестра си и обясни, че никой не го е търсил, за да го отведе в ареста.

Пред съда ЛиЛана демонстрира самочувствие, като още с влизането си свали маската, за да покаже, че не крие лицето си и не се срамува от нищо. 

Лилана е обвинена за злоупотреби с еврофондовете и е проверявана за връзки с бизнесмена Васил Божков, който обвинен за укриване на плащания към бюджета и е в Дубай. Тя остана в ареста, а брат ѝ бе пуснат под парична гаранция, която обаче категорично отказа да плати.

Братът на бившата певица Лиляна Деянова (Лилана), Александър Деянов, не успя да влезе в ареста, въпреки че имаше желание. В четвъртък известният под псевдонима SkilleR бийтбоксър се яви пред следствения арест на ул. "Майор Векилски" с чанта с приготвен багаж и в компанията на адвокат Николай Хаджигенов. Деянов обаче не е допуснат да влезе.

Ден по-рано младият мъж обяви, че няма да плати определената му от съда гаранция от 50 хил. лв. и в знак на протест ще влезе в ареста. Той е обвиняем за участие в престъпна група заедно със сестра си и нейния бизнеспартньор Мартин Димитров. Основното обвинение е за неправомерно усвояване на еврофондове. 

Снимки: Агнес Методиева