СКАНДАЛНО: Деребей на Доган едва не уби Батков-младши

Председателят на ДПС-Девин пробвал да прегази с джипа си сина на известния адвокат

Политика
08:59 - 09 Септември 2024
3982
СКАНДАЛНО: Деребей на Доган едва не уби Батков-младши

Деребей на Ахмед Доган едва не уби кандидат-депутата на последните избори Тодор Батков-младши. Затова съобщи самият той във Фейсбук.

Синът на мастития адвокат Батков за малко е щял да бъде нарочно прегазен от председателя на ДПС - Девин Карамфил Каров. Каров пробвал да връхлети с джипа си Батков-младши.

"Въпреки опитите на председателя на ДПС - Девин Карамфил Каров да ме ПРЕГАЗИ с джипа си, аз ще продължа да посещавам всички села в Община Девин! Жителите на Девин и околните села не са крепостни селяни, за които да се сещат само по избори - а пълноправни и свободни български граждани!
Крайно време е да спрем с това разделение и да започнем да работим за хората!

Благодаря за поканата да гостувам на празника на с. Гьоврен на Велизар Шанов - общински председател на ГЕРБ - Девин, общински съветник и кореняк гьовренец!", написа във Фейсбук разминалият се на косъм Батков-младши.

Той се отзовал на покана да участва в празника на село Гьоврен като взел за шега предупрежденията, че ако отиде и ще се стигне до ексцесии.

"Бяхме застанали пред джамията в центъра на селото, аз бях с гръб към улицата и движението. Както говоря, в един момент колегата Велизар рязко ме хвана за ръката и ме дръпна към него. Докато ме дърпа, аз видях с периферното зрение, как на една кола капакът минава на милиметри от мен. Поглеждам кой шофира, гледам Карамфил Каров", разказа за случката шокирания Батков-младши пред "Блиц".

Така в кръга на бездомния Доган, който се скита като гонен от жандармерията партизанин, вече има и потенциален убиец на пътя. Изцепката на Каров обаче бледнее пред подвизите на Тимур Халилов, на чиято сметка висят два отнети живота. През 2002 г. той удря друг автомобил, който се възпламенява. Вследствие на катастрофата жена, пътуваща в горящия автомобил, почива. През 2011 г. той гази и 72-годишен старец, пресичащ на "Цариградско шосе".