Скандално! Каролев се шляе из София под гаранция (ВИДЕО )

Личности
16:22 - 27 Март 2020, Обновена на: 16:12 - 27 Март 2020
20420
Скандално! Каролев се шляе из София под гаранция (ВИДЕО)

Владимир Каролев очевидно не се е стреснал от срамния скандал, който забърка в Банско и завърши с арестуването му. Само ден след като бе освободен от ареста под гаранция от 50 000 лева за погазване на мерките срещу коронавируса, устатият икономист отново бе засечен да нарушава карантината, под която е поставен, видя читател на Lupa.bg.

В ранния следобед Владимир Каролев бе заснет на паркинг до бизнес сграда на оживения бул. „Черни връх” №65В. Икономистът или е пазарувал авточасти от специализиран магазин, или е изпращал или пък получавал пратка от офиса на известна куриерска фирма. При всички случаи обаче Каролев отново нарушава карантината, под която е поставен.

Само преди 3 дни Владимир Каролев възбуди обществено недоволство, след като хукна към хотела си в Банско „Три планини” след завръщане от Лондон и поставянето му под 14-дневна карантина, която трябваше да изтърпи в дома си в София. Каролев обаче се самокомандирова в хотела си в Банско, а след това излезе на излет в Пирин планина, макар това да е забранено.

Накрая икономистът се подигра с „издирвачите” от Разлог и допусна, че няма да го санкционират, тъй като работното им време е изтекло, преди да пренощува в арестантската килия в Благоевград.

Заради своеволията му по време на извънредно положение, застрашаващи и здравето на други хора, срещу Каролев бяха повдигнати две обвинения. Той рискува присъда до 5 години затвор и глоба до 50 000 лева, която вече е платил под формата на парична гаранция. Дали обаче новото му нарушение няма да завърши с пореден арест?